Geen compromissen op comfort of zicht

Presbyopie is een oogafwijking die de kwaliteit van uw leven kan verminderen, bijvoorbeeld omdat u objecten dichtbij niet goed ziet, zoals een mobiele telefoon, of omdat u niet scherp kunt zien in schemerlicht of bij weinig licht. Met Biofinity multifocal contactlenzen kunt u nu dichtbij, veraf en nabij scherp zien zonder aan comfort of zicht te verliezen.

 

Aquaform® Comfort Science™

Wij bij CooperVision begrijpen hoe belangrijk het comfort van uw contactlenzen is. Daarom gebruiken al onze Biofinity contactlenzen Aquaform® Comfort Science™. Dit betekent dat dragers profiteren van: Een van nature hydrofiele lens die vocht in de lens vasthoudt en zo verdroging tot het minimum beperkt Een lens die vochtig blijft zonder bevochtigingsmiddelen De hoge niveaus van vocht die nodig zijn voor ogen met leeftijdsgebonden droogheid

 

Mensen met hooikoorts zijn blij met nachtlenzen

Hooikoorts veroorzaakt vaak jeukende, branderige en tranende ogen. Voor hooikoortspatiënten zijn gewone lenzen niet zo praktisch, want men kan niet even in de ogen wrijven om de irritatie te verzachten. Vandaar dat het ‘s nachts dragen van lenzen voor deze mensen een prima oplossing is.

 

De technologie achter scherp zicht

Uitstekend zicht op alle afstanden is de sleutel voor het succes van multifocale contactlenzen. De Balanced Progressive™ Technology van CooperVision maakt gebruik van twee verschillende optische designs voor een haarscherp zicht dichtbij, veraf en tussenin. Kom gerust langs voor meer informatie.