Hueber- ZEISS SML_Linda Portfolio Global Landscape 201113

ZEISS SmartLife brillenglazen


Ga elke visuele uitdaging aan!

 


We delen een verbonden en dynamische levensstijl
Omdat digitale apparaten een integraal onderdeel van ons leven zijn, hebben we toegang tot een breed netwerk en meer informatie. Continu verbonden zijn is in vele opzichten een zegen, maar het betekent ook dat we zelden uitschakelen – noch onze apparaten, noch onze geest. Hetzelfde geldt voor onze ogen. Waar in het recente verleden opeenvolgende taken ons leven domineerden, gebeurt in de wereld van vandaag alles tegelijk. Constante aandacht voor verbonden apparaten leidt tot nieuwe patronen in uw lichaamshouding en oogbewegingen.

Onze visuele behoeften veranderen naarmate we ouder worden
Anatomische en fysiologische veranderingen van onze ogen kunnen leiden tot verschillende visuele uitdagingen. Hoe jong of hoe oud we ook zijn, we hebben te maken met visuele belasting die onderdeel is geworden van onze moderne levensstijl. Daarnaast veranderen ook onze visuele behoeften naarmate we ouder worden. Dit komt door twee factoren:
• Een afname van het vermogen om scherp te stellen op diverse afstanden.
• Een afname van de pupilgrootte.

ZEISS SmartLife brillenglazen
Als reactie op onze veranderde levensstijl en zichtbehoeften heeft ZEISS een brillenglasoplossing ontwikkeld die uw ogen ondersteunt bij de uitdagingen van vandaag de dag.
• Het biedt de hele dag comfortabel zicht voor een verbonden en dynamische levensstijl, ongeacht uw leeftijd.
• Het biedt gemakkelijk en ontspannen zicht op alle afstanden en in alle richtingen, met bewezen hoge kwaliteit van zicht.
• Het biedt een zeer snelle gewenning aan uw nieuwe brillenglazen.

 


ZEISS SmartLife brillenglazen zijn beschikbaar in drie typen:

Enkelvoudig
Dit brillenglas zorgt voor scherp zicht op alle afstanden, met name bij een neerwaartse blik bij het kijken naar nabij-objecten. Het biedt verbeterde optische prestaties met grotere, heldere gezichtsvelden.

Digital Lens
Dit type glas biedt een extra ondersteuning bij veelvuldig gebruik van digitale apparaten, waardoor uw ogen minder vermoeid aanvoelen. Het heeft een vlottere overgang naar de randen van het glas met een breder gezichtsveld in een dynamische omgeving. Het design van dit brillenglas is afgestemd op ZEISS Multifocaal SmartLife voor een eenvoudigere overgang naar het latere multifocale brillenglas.

Multifocaal
Een multifocaal brillenglas zorgt voor helder zicht op alle afstanden, van veraf tot dichtbij. Dit brillenglas biedt een vlottere overgang naar de randen van het glas met minder vertekening, om een breder gezichtsveld in een dynamische omgeving mogelijk te maken, van veraf tot nabij, in alle kijkzones.
Benieuwd wat wij met SmartLife brillenglazen voor uw ogen kunnen doen? Kom langs en we helpen u graag!


Bel voor een afspraak 035 – 691 56 47.